Ricki Vejsmose kandidat til RV17

Ricki Vejsmose

Ricki Vejsmose, er valgt som kandidat for Venstre i Glostrup, når der til november afholdes regionsrådsvalg.

”Regionsrådsvalget står nok lidt i skyggen af kommunalvalget. Selvom det primært omhandler sundhedsvæsenet, så føles det måske ikke helt så borgernært. Mange er ofte først i berøring med Region Hovedstaden når uheldet er ude, enten som patient eller pårørende. Der fremstår systemet måske ikke altid lige logisk eller så velsmurt, som man måske troede”, udtaler Ricki Vejsmose og tilføjer:

”Jeg selv var ikke meget anderledes - jeg er ikke læge, jeg er ikke ansat i regionen. Mange har spurgt mig, hvorfor så regionen? Og min motivation skal faktisk findes i, at jeg en nat for knapt fire år siden fandt mine børns mor i soveværelset med en blodprop i hjernen. En episode, der medførte store forandringer i dagligdagen, men også gav mig en indsigt i hvor vanskelig en udredningsproces kan være, både for patient og pårørende, samt vigtigheden i samspillet mellem hospitalets afdelinger”.

I november 2016 blev der netop indgået en aftale om Patient Ansvarlige Læger (PAL), som skal imødese nogle af de udfordringer.

”Og så vælger Regionsrådet helt uforståeligt sengelukninger fremfor administrative tilpasninger i årets budget. Sundhedsvæsenet er et af verdens dyreste – jeg mener, vi skal turde have ambitioner om at have et af verdens bedste og mest effektive, med fokus på patienter og pårørende”, slutter Ricki Vejsmose.

Følg Ricki Vejsmose på www.RV2017.dk